Cristiano Ronaldo, condamnat pentru fraudă fiscală

De Oana Savin pe
Cristiano Ronaldo a fost condamnat la 23 de luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă fiscală. Fotbalistul portughez trebuie să achite și o amendă uriașă, de aproximativ 19 milioane de euro. Cu toate acestea, el se declară mulțumit.

După ce a pledat „vinovat” pentru evaziune fiscală, Ronaldo a primit din partea judecătorilor din Madrid o amendă de 18.8 milioane euro și 23 de luni de închisoare cu suspendare. Însă, pentru că pedeapsa a fost mai mică de doi ani, el nu va ispăși pedeapsa în spatele gratiilor.

Întrebat cum se simte, lusitanul, care a mers la judecătorie însoțit de iubita sa, Georgina Rodriguez, a răspuns: „Totul este perfect”.

Cristiano Ronaldo a fost acuzat că și-a ascuns banii câștigați din drepturi de imagine la Real Madrid, în paradisuri fiscale.

Portughezul nu este singurul fotbalist condamnat pentru fraudă. Argentinianul Lionel Messi a trecut printr-o situație similară în anul 2016.

Pe de altă parte, acesta nu este singurul proces prin care Ronaldo a trecut. În prezent, el este acuzat de viol de către americanca Kathryn Mayorga. Aceasta susține că fotbalistul a agresat-o sexual în anul 2009, înt imp ce se aflau într-un hotel din Las Vegas. Cristiano a negat acuzațiile.

Sursă foto: Northfoto

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere