Costumele Loredanei expuse publicului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 mai 2016, 17:54

Sapte dintre cele mai spectaculoase costume ale Loredanei au fost expuse in acest weekend in Bucuresti.

Cei care au ajuns in acest weekend in Bucuresti au putut vedea detalii ale unor costume somptuoase create de designeri romani – Dointa Levintza, Dana Budeanu, Mirela Fraser si Radu Mada, dar si o creatie a unuia dintre cele mai faimoase branduri de costume din lume, The Blonds.

Cu sediul la New York, The Blonds este un brand super exclusivist care a imbracat unii dintre cei mai mari artisti ai lumii, care nu are magazine si care isi prezinta creatiile doar in cadrul marilor show-uri de la Saptamana Modei. Creatiile The Blonds costa intre 5000 – 50000 de dolari, iar piesa expusa a fost executata pe comanda in regim de urgenta ca sa ajunga cu doua zile inaintea show-ului Magic, in 2013.

Costumele Loredanei expuse publicului

Fiecare costum din expozitie a fost insotit de cateva informatii si imagini din show-urile in care a fost purtat, asa ca vizitatorii au descoperit detalii inedite despre munca din culisele unui mare concert si cat efort este, de fapt, in spatele zambetului de pe scena. Una dintre haine – o creatie Doina Levintza- cantareste aproape 8 kilograme, iar Loredana a purtat-o in show-ul Magic din 2013.

Fanii Vocea Romaniei au recunoscut si doua dintre rochiile pe care Loredana le-a purtat in calitate de jurat in anii trecuti.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!