Costi Ioniță, nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy. „Sunt mândru că sunt român”

De Unica.ro, pe

Costi Ioniță (43 de ani) a fost nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy. Producătorul se numără printre compozitorii albumelor „Live N Livin”, al solistului Sean Paul (48 de ani), și „Positive Vibration”, al solistului Jesse Royal (32 de ani). Ambele albume sunt nominalizate la Premiile Grammy 2022, la categoria „Cel mai bun album reggae”.

Costi Ioniță, nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy. „Sunt mândru că sunt român”

Tot anul acesta, Costi Ioniță s-a numărat printre autorii piesei „Go Down Deh”, interpretată de artiștii Spice, Sean Paul și Shaggy, și care are, până acum, 34 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Costi Ioniță, nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy. „Sunt mândru că sunt român”

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros”, a scris Costi Ioniță pe Facebook.

„Eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite. Mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici. Trebuie să știți că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Smiley lansează primul său serial muzical, „Mai mult de-o viață”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu s-au înscris la facultate. „Nu mi-e rușine”

Alexia Eram, prima declarație despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

„Eu sunt mândru că sunt român. Știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții. De aceea vreau să știți că mâine voi lansa și un proiect special, care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român”, a încheiat.

În anul 2012, la aceeași categorie, „Cel mai bun album reggae”, Costi Ioniță a fost nominalizat pentru contribuția la albumul „Summer în Kingston”, al artistului Shaggy, album care a fost numărul 1 în vânzări pe iTunes la categoria reggae. Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2022 va avea loc pe 31 ianuarie.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!