Cornel Patrichi pierde salariul de la «Dansez pentru tine». Vezi cât câştigă acum!

De Unica.ro, pe

Acum şapte ani, când a început colaborarea cu emisiunea “Dansez pentru tine”, Dumnezeu i-a pus mâna-n cap lui Cornel Patrichi (68 de ani). Juratul a fost plătit regeşte, cu 4.000 de euro pe lună. Acum, când a fost înlăturat, Cornel va trebui să-şi drămuiască banii, căci pensia lui nu sare de 300 de euro.

Scandalul înlăturării lui Cornel Patrichi din emisiunea “Dansez pentru tine” şi înlocuirea lui cu Edi Stancu l-a afectat pe fostul jurat nu doar la capitolul imagine, ci şi pe plan financiar. Surse din echipa de producţie a vestitului show TV au declarat pentru Libertatea că pentru o singură ediţie Cornel Patrichi primea în jur de 1.000 de euro, asta însemnând că salariul lui lunar ajungea la 4.000 de euro.
Iar în cei şapte ani de colaborare cu PRO TV, coregraful, care pe vremea lui Ceauşescu era considerat un as în arta dansului, a putut spune, cu mâna pe inimă, că a trăit fără grija zilei de mâine. Nu acelaşi lucru îl mai poate susţine şi acum, când va trebui să aştepte poştaşul care- i va aduce o pensie de 1.400 de lei, bani care îi ajung doar pentru strictul necesar.

Citeşte continuarea pe libertatea.ro!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!