Constantin Enceanu, deranjat de „vorbele” că el și Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună

De Unica.ro, pe

Într-un interviu recent oferit, Constantin Enceanu a atins un subiect intim, și anume speculațiile potrivit cărora el și regretatul Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună. Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani.

Constantin Enceanu, deranjat de „vorbele” că el și Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună

„Mi-a fost greu atunci când a murit Petrică Mîțu Stoian. (…) Au fost situații în care mi-au auzit urechile lucruri care nu sunt atât de plăcute. M-a deranjat foarte mult atunci când au apărut în spațiul public acele vorbe că eu și Petre am fi împreună. Lucrul ăsta m-a iritat foarte mult. Dacă între noi era o relație de prietenie, cum poți să spui așa ceva?”, a declarat Constantin Enceanu, în emisiunea „La Măruță”.

„Am stat cu Petre de atâtea ori împreună. Dar eu cu Petre nu mi-am permis niciodată să vorbesc despre lucrul ăsta. Cât de prieteni eram noi, n-am putut să-l întreb: «Bă, Petre, uite ce vorbește lumea…»”, a continuat.

Constantin Enceanu, deranjat de „vorbele” că el și Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună

„Petre niciodată nu mi-a dat de înțeles ca ar fi ceva. Mie niciodată acest om nu mi-a demonstrat că ar avea alte orientări. Ce a făcut cu viața lui privată nu m-a interesat. Multe lucruri poate soția mea le-a discutat cu el și multe lucruri le știu de la soție. Mi s-a părut o tâmpenie să intru în viața lui intimă. (…) Am fost acuzat la moartea lui că i-aș dori averea”, a mai spus artistul.

Interpretului îi lipsește Petrică, care i-a fost prieten și coleg de breaslă timp de mai bine de 15 ani. O altă suferință a sa este legată de relația avută cu tată lui. „Făcea anumite gesturi care îmi lăsau impresia că ținea mai mult la sora mea decât la mine. Să știi că i-am reproșat într-un fel asta. M-am simțit puțin dat la o parte. I-am zis că tot timpul a fost preș în fața surorii mele. Am vrut să-i demonstrez că pot și singur. Și i-am demonstrat”, a mai spus solistul.

Din 1985, Constantin Enceanu este căsătorit cu soția lui, Angela, alături de care are o fiică, Cătălina, care i-a oferit doi nepoți, o fiică și un fiu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!