Colegii râdeau de aspectul lui fizic. Azi e unul din cei mai apreciați artiști

De Unica.ro pe
”Eram un copil ciudat când eram mic. Purtam ochelari mari, aveam probleme cu auzul, mă bâlbâiam și eram roșcat”, povestește unul din cei mai cunoscuți tineri artiști ai lumii.

Cunoscut pentru hituri ca ”Perfect” sau ”Thinking out Loud”, Ed Sheeran este acum faimos în toată lumea și apreciat pentru talentul lui. Ba chiar a avut relații cu mai multe femei extrem de frumoase. Însă copilăria lui nu a fost deloc ușoară.

Pe lângă faptul că era roșcat, motiv suficient să fie ironizat de colegi, Ed avea probleme cu o ureche și nu auzea prea bine. Pentru că familia lui nu era tocmai bogată, când a avut nevoie de ochelari, a primit unii ieftini, mari și urâți. Iar pentru că s-a născut cu un semn uriaș pe față, acesta a trebuit îndepărtat cu laserul. Însă la una din ședințe, doctorul a uitat să folosească anestezic și din cauza traumei, Ed a rămas bâlbâit. Nu e de mirare că era chinuit și batjocorit de colegi.

Colegii râdeau de aspectul lui fizic. Azi e unul din cei mai apreciați artiști

Muzica l-a ajutat să treacă peste toate problemele. Atunci când a ascultat primul album al rapperului Eminem, a început să învețe versurile. Cu timpul, încercând să-l imite pe Eminem, a reușit să vorbească normal.

”Azi sunt un solist de talie mondială. Iar unul din copiii cool din școala mea este acum instalatorul meu…”, a povestit Ed Sheeran într-un discurs susținut pentru o organizație anti-bullying.

 

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge