Cine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță a decis să divorțeze. Ce se întâmplă cu cei doi copii

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 04 martie 2024, 15:17

Oana Ioniță a anunțat, în cursul zilei de miercuri, 24 mai, că a decis să divorțeze de soțul ei, Florin Budnaru. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună un băiat. Fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor mai are o fetiță dintr-o relație anterioară.

Deși Oana și Florin s-au afișat întotdeauan fericiți, se pare că lucrurile nu mai funcționau bine în relația lor de ceva vreme. Dansatoarea a precizat că „diferențele de viziune pe care le avem asupra lucrurilor” sunt cele care au condus la separarea lor.

Cine este Florin Budnaru, soțul fostei Bebelușe Oana Ioniță

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, iar de atunci au fost de nedespărțit. Au împreună un băiat, Maxim, în vârstă de 9 ani. Dansatoarea a venit în relație împreună cu un copil dintr-o relație anterioară, o fetiță, Isabel, acum în vârstă de 13 ani.

Cei doi se înțelegeau atât de bine încât, la un moment dat, tenorul ar fi dorit să îi dea numele lui și fiicei Oanei.

„Poate reuşim să o adopte Florin până atunci, ceea ce ne dorim amândoi”, spunea în 2013 Oana Ioniță.

Născut în 1979, tenorul Florin Budnaru a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București, secția Canto clasic, în anul 2003.

Din 2002 a devenit solist al Teatrului de Operetă și Musical Ion Dacian, unde a debutat în opereta Vânzătorul de păsări de Carl Zeller, potrivit Societateamuzicala.ro.

De-a lungul anilor, Florin Budnaru a realizat roluri în operetele Lăsați-mă să cânt! , Silvia, Văduva veselă, Victoria și-al ei husar, Contesa Maritza, Liliacul precum și in musicalurile Broadway – București, Romeo și Julieta, Rebecca (în regia lui Attila Beres, muzica Sylvester Levay), Paris, mon amour (regia Răzvan Ioan Dinca).

Soțul Oanei Ioniță a mai cântat pe scena Teatrului de Operetă și Musical din Budapesta și pe cea a Operei Naționale București si a efectuat turnee în Egipt, Italia și Ucraina.

Citește și: Fosta bebelușă Oana Ioniță predă balet copiilor și are succes internațional

Citește și: Oana Ioniță divorțează după 10 ani. Fosta Bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a dezvăluit motivul separării

„E important să colaborăm pentru binele copiilor”

Oana Ioniță a șocat întreaga lume când a anunțat că se află în plin divorț de cel care i-a fost soț timp de 10 ani de zile. Dansatoarea a explicat că nu se mai înțelegeau pe plan personal, iar pe plan profesional nu îi mai lega nimic.

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a declarat Oana Ioniță pentru Spynews.

Cât despre motivul divorțului, fosta Bebelușă a precizat că pur și simplu nu s-au mai înțeles.

„Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor. Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a explicat Oana Ioniță.

Citește și: Tina Turner știa că și-a pus viața în pericol. „Am crezut că trupul meu e indestructibil!” Ce a dezvăluit în ultima postare

Citește și: Cine este Erwin Bach, bărbatul care a ajutat-o pe Tina Turner să-și găsească adevărata fericire. „Mi-a oferit cadoul suprem, darul vieții lui!”

Oana Ioniță: „E mai complicată situația”

Deși un divorț la notar esta mai rapid atunci când este de comun acord, dansatoarea a explicat că este nevoie de intervenția unui judecător pentru a stabili programul de vizită al copiilor.

„Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copii, este vorba şi despre casă. La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a precizat soția lui Florin Budnaru.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana Ioniță și Florin Budnaru

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter