Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici? Cei doi fac echipă la „Te cunosc de undeva!”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 17 martie 2023, 13:05

Damian Drăghici şi iubita lui, Cristina Stroe, se alătură cuplurilor care vor face senzație la „Te cunosc de undeva!”. Cei doi văd în acest proiect o mare provocare și abia așteaptă să dea viață personajelor alese de ruletă.

Damian și Cristina se completează perfect acasă și au convingerea că așa va fi și pe scenă.

Damian Drăghici: „Sunt artist, îmi place să mă joc!

Damian Drăghici abia așteaptă să intre în jocul transformărilor cu iubita lui, pe care producătorii o numesc „Vocea care îţi cântă dorul”. „Sunt artist, îmi place să mă joc! Şi, mai mult de atât, îmi place să schimb jocul de fiecare dată. Cu siguranţă am emoţii, pentru că, da, chiar nu ştiu la ce să mă aştept – Te cunosc de undeva! este categoric extrem de diferit faţă de orice lucru pe care l-am făcut până acum, dar toate aceste emoţii sunt constructive. Sunt genul de emoţii pe care le-am resimţit doar la primul meu concert cu

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici? Cei doi fac echipă la „Te cunosc de undeva!”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Meditaţii Lăutăreşti, primul meu proiect cu vocea, primul meu proiect în care mi-am dat voie să fiu EU. Asta e cel mai important – să te laşi să fii tu. Să te laşi să te joci, să fii real. În mod paradoxal, Te cunosc de undeva! este una dintre emisiunile care sprijină realitatea.

Chiar dacă interpretăm personaje, acest joc de roluri reprezintă expunerea copilului din noi, pe care noi trebuie să îl lăsăm să iasă la suprafată pentru a ne putea bucura, pentru a putea fi din nou fericiţi cu adevărat. Această emisiune reprezintă o vacanţă emoţională, unde reuşim să lăsăm emoţiile libere, râdem, glumim şi, cel mai important lucru, venim în FORTZA! Chiar sper să aducem puţin din atmosfera dată de ritmul meu şi al fraţilor mei din Orchestra Damian & Brothers!”, dezvăluie Damian Drăghici, în vreme ce partenera lui completează: „Am un mix de emoţii referitor la participarea noastră şi tot ce pot să spun este că, îndr-adevăr, va fi cea mai mare provocare pe care o vom experimenta.

Personal, vin cu gândul să mă distrez, să profit de orice personaj ca să mai descopăr lucruri şi ca să mă arăt publicului exact aşa cum sunt. Niciunul dintre noi nu a mai participat la o emisiune de o asemenea anvergură şi complexitate şi chiar nu ştim la ce sa ne aşteptăm!”.

Damian Drăghici și Cristina Stroe, cum a început iubirea

Damian Drăghici și Cristina Stroe sunt împreună din 2018, iar în 2019 au devenit părinții unui băiețel.

 Cristina este originară din Râmnicu Sărat. A devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Vocea Romaniei” cu piesa Aurei Urziceanu, „Dor de viață”. A intrat mai târziu în trupa Andrei si l-a cunoscut pe Damian Draghici, cu care a colaborat.

Damian a remarcat-o imediat pe Cristina. Au devenit un cuplu și nu au ținut niciodată cont de cei 23 de ani care îi despart. Cristina Stroe face parte acum din grupul Damian Brothers.

 Damian Drăghici mai are o fiică, Nikolina Drăghici, din mariajul cu o grecoaică.

La 27 de ani, după primul divorț, a plecat în SUA unde a întâlnit-o pe artista de origine americană, Jennifer Crestol, cu care a și cântat. S-au despărțit, apoi Damian Drăghici și-a refăcut viața alături de Paula Rosenberg, de care a divorțat în 2018.

Wrs şi Emilian fac din nou cuplu

Lor li se alătură şi Wrs şi Emilian, câştigătorii celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!: „Sunt foarte entuziasmat de faptul că am şansa să mai trec o dată prin toate experienţele trăite în acest show. Că vor urma din nou atâtea zile de râs, plâns, frustrare, bucurie şi toate emoţiile pe care ţi le poţi imagina, atât personale, cât şi ale personajelor interpretate.

Mă bucur că WRS nu şi-a găsit alt coleg (n.r. râde) şi că facem din nou echipă, pentru că ne completăm foarte bine şi sperăm ca ruleta să fie la fel de inspirată, dar şi picantă în alegeri aşa cum a fost şi până acum”, a dezvăluit Emilian, în vreme ce Wrs a completat: „Un nou sezon şi nu aţi scăpat de noi. Ne bucurăm tare că ne-am întors şi că avem şansa să demonstrăm mai mult decât anul trecut. Simt că o să fie un sezon incendiar, cu colegi care or să ne provoace să dăm ce e mai bun!”.

Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva!

Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, vor concura alături de ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, dar şi de CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock în show-ul ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1.

Foto: Facebook, Pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!