Sebastian Stan – cel mai hot român de la Hollywood

De Claudia Grigore, pe

Sebastian Stan, actorul născut în Constanța în 1982 este singurul român de la Hollywood care joacă rolul unui super erou.

Sebastian în rolul Winter Soldier

A photo posted by @imsebastianstan on

Sebastian s-a mutat din România pe când avea doar 8 ani. La 12 ani a ajuns la New York. Începe să studieze actoria la Facultatea de Arte Mason Gross și petrece un an la Shakespeare’s Globe Theater din Londra.

Deși, a devenit cu adevărat cunoscut jucând rolul secundar, Bucky Barnes – The Winter Soldier în filmele Marvel, Sebastian Stan a mai jucat în seriale celebre “Gossip Girl”, “Once Upon a Time”, “Law and Order”, dar și în filme ”The Martian” sau “The Black Swan”.

Sebastian Stan la filmările filmului Marțianul

A photo posted by @imsebastianstan on

Sebastian Stan încă îți vizitează bunica aflată încă în Romania, încă vorbește limba română (lucru demonstrat în filmul Captain America:Civil War) și este mândru de originile sale.

Stan s-a evidențiat la Hollywood și prin relațiile sale cu actrițe frumoase, de succes: Leighton Meester, Dianna Agron, Jennifer Morrison sau Margarita Levieva.

Sebastian Stan flirtând pe românește cu Sharon Stone

În mod cert, pe Sebastian Stan îl așteaptă o carieră înfloritoare la Hollywood. A semnat un contract de 9 filme cu Marvel, așa că îl vom vedea și în următorii ani jucând rol de supererou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!