Ce surpriză a pregătit artista Roxen în autoizolare

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Marți, 29 septembrie 2020, 13:35
Deși ediția din acest an a Eurovision s-a amânat, din cauza restricțiilor pe fundalul pandemiei Covid-19, Roxen, artista care trebuia să reprezinte România în cadrul competiției muzicale internaționale, a pregătit o surpriză pentru toți fanii care o urmăresc.

Alături de Roxen și alți artiști din portofoliul Global Records arată publicului că acasă suntem bine. De fapt, este vorba de un proiect – Home Edition -, prin care artiști mari precum Antonia, Cezar Gună, INNA, Minelli și Roxen au filmat de curând o serie de videoclipuri speciale, acasă, pentru câteva melodii de suflet. Chiar dacă este o perioadă dificilă, artiștii își doresc să fie în permanență aproape de public și de cei care-i urmăresc și-i apreciază prin muzica lor, pe care o compun și o cântă cu dragoste.

Vezi și: Exclusiv. Roxen ne spune povestea vieții ei

Tânăra artistă Roxen deschide deci seria Home Edition cu clipul piesei „Escape“, care este, de altfel, și preferata ei, o melodie al cărei stil și ale cărei versuri o reprezintă perfect. Videoclipul a fost filmat acasă, unde artista îi invită, prin intermediul Escape, pe toți fanii ei. Astfel, ei au acces la o parte din viața personală a artistei și au ocazia să se bucure împreună cu ea de muzică. „Pot să spun că „Escape” este piesa cea mai apropiată sufletului meu. Mă bucur tare mult că fac parte din proiectul Home Edition și că astfel o pot împărtăși cu voi. Minelli a reușit să-mi transpună gândurile în versuri, iar Alex Cotoi știe mereu să îmbine sunetele în cel mai special fel. Mă onorează să lucrez cu astfel de oameni și, împreună cu ei, să rezonăm cu publicul în cel mai frumos mod. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cum îmi place și mie, să o simțiți și să vă bucurați de ea… de acasă, pentru că acela este locul în care suntem bine, în care suntem în siguranță“, spune Roxen.

Clipul poate fi urmărit aici:

Muzica este semnată de Marco & Seba, Alex Cotoi, Minelli și Viky Red, textul a fost scris de Minelli, iar piesa a fost produsă de Alex Cotoi. În ceea ce privește clipul, Alex Mureșan a fost DOP, iar producția aparține Loops Production.

Ce surpriză a pregătit artista Roxen în autoizolare
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!