Ce s-a întâmplat cu Angus T. Jones, simpaticul băiețel din „Two And A Half Men”

De Oana Savin, pe
Toată lumea îl îndrăgea în serialul „Two And a Half Men/ Doi bărbați și jumătate”, însă nimeni nu a mai auzit de actorul care l-a interpretat pe simpaticul Jake. Ce s-a întâmplat cu Angus T. Jones, la șase ani de când nu a mai apărut la televizor.

Ce s-a întâmplat cu Angus T. Jones

Angus a decis să renunțe la actorie pentru a-și continua studiile. În prezent este student la University of Colorado Boulder.

Asta după ce, în anul 2010, Jones a devenit cel mai bine plătit minor de la Hollywood, iar la vârsta de 17 ani a semnat un contract în valoare de 7.8 milioane de dolari pentru următoarele două sezoane ale serialului „Two And a Half Men”.

Așadar, pentru fiecare episod, Angus a primit 300.000 dolari.

În anul 2012, tânărul a anunțat că renunță la serial din motive personale și religioase, convertindu-se la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Mai mult, el a criticat direcția pe care o luase personajul său, Jake. Atunci a fost înlocuit cu Amber Tamblyn.

Cum arată acum Angus T. Jones

Angus, în vârstă de 25 de ani, nu mai seamănă deloc cu Jake din serial. El s-a schimbat enorm de când a renunțat a actorie, fiind aproape de nerecunoscut.

Tânărul a declarat că actoria nu mai face parte din viața sa, dorind să facă cu totul altceva în viață.

Citește și: Maluma, dezvăluiri despre relația sa cu Natalia Barulich

Citește și: Justin Bieber și-a făcut o schimbare radicală de look FOTO

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!