Ce pensie are Mirabela Dauer? Artista este dezamăgită: „Probabil că atâta meritam”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 mai 2020, 13:10
Mirabela Dauer nu se poate lăuda cu pensia pe care o primește de la stat. Cu toate astea, cântăreața în vârstă de 72 de ani a recunoscut fără rușine despre ce sumă este vorba.

Mirabela Dauer este dezamăgită de pensia mică pe care o primește după o viață de scenă, o viață în care a încântat publicul cu vocea sa și a susținut spectacole, însă din păcate,nu se vaită, ci acceptă situația: „760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e.

Citește șiAnca Țurcașiu s-a fotografiat în costum de baie. Cum arată actrița la 50 de ani

Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara ast sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, – spunea Mirabela Dauer în urmă cu mai mult timp.

Citește și – Oana Roman, despre divorțul lui Ilie Năstase: „El este un copil rămas în trecut”

Sursă foto: Facebook

Ce pensie are Mirabela Dauer? Artista este dezamăgită: „Probabil că atâta meritam”
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!