Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

De Unica.ro pe

Imaginile cu Anamaria Prodan care îl lovește în plină figură pe Dan Alexa, la finalul unui meci de fotbal, au făcut înconjurul internetului. Acum s-a aflat și ce i-a spus impresara înainte de gestul care a uimit pe toată lumea.

Potrivit celor care se aflau în apropierea celor doi, Anamaria i-ar fi spus lui Dan Alexa: ”Ți-am spus să nu mai faci? Ți-am spus?”. Nu se știe exact la ce referea ea.

Despre acest incident care nu îi face onoare, Anamaria Prodan a declarat că ar fi fost o reacție copilărească.

„Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat. Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta. Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica

Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica