Ce au postat vedetele din România pe Instagram, de Valentine’s Day

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Marți, 14 februarie 2017, 18:31
Deși Ziua Îndrăgostiților este o sărbatoare născută peste hotare, și românii au celebrat-o așa cum se cuvine. Vedetele au fost cele care au dat startul mesajelor siropoase, urărilor, fotografiilor si declarațiilor de dragoste, postate pe Instagram.

Andreea Marin

Una din personalitățile autohtone, care au bifat aplicația Instagram pe 14 februarie, este Andreea Marin. Chiar dacă a trecut recent printr-un divorț, aceasta ne întaâmpină cu un foto-text în care percepe iubirea ca un haos, asociat cu nebunie și magie.

Andreea Marin postare pe Instagram de Ziua Indragostitilor

Citește și – Andreea Marin despre detox: „Am slăbit, mi-am resetat corpul”

Antonia

Antonia a postat pe Instagram, de Valentine’s day, o poză cu iubitul ei, Alex Valea, în care îi mulțumește pentru iubirea pe care i-o poartă, făcând-o cea mai fericită mămică și femeie din lume.

Antonia - Instagram de Valentine's Day

Anca Serea

Anca Serea marchează și ea un mesaj special de Ziua Îndrăgostiților, publicat pe contul personal, împreună cu o poză de cuplu, în care este alături de soțul lui, Adrian Sînă. Ea subliniază că Valentine’s Day nu trebuie să fie o zi în care să-ți aduci aminte de persoana iubită, ci fiecare zi din viață e specială și trebuie celebrată.

We dont need a special day to celebrate ! #us #valentinesday #together

O postare distribuită de Anca Serea (@anca_sina_serea) pe

Corina Bud

Corina Bud a preferat să adopte o atitudine mai profundă vis-a-vis de Ziua Îndragostiților. Pe contul de Instagram a publicat un mesaj emoționant în care vorbește despre importanța iubirii chiar și în momentele în care ne părăsește sau pur si simplu o pierdem, acompaniat de o poză amuzantă cu doi morcovi îmbrățișați.

Citește și – Anca Serea: „Primesc zilnic lecții de la copiii mei. De bunătate., energie, veselie, generozitate”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!