Catrinel Menghia, premiată la Veneția pentru rolul din „Loro chi?”

De Carmen Ghibuțiu pe
Catrinel Menghia a urcat pe scena Festivalului de Film de la Veneția la Kinéo Diamanti Award Ceremony, eveniment în cadrul căruia a primit premiul „Young Revelations” pentru rolul din filmul „Loro chi?” (2015). 

Festivalul de Film de la Venetia 2016

„Au trecut patru ani de la primul meu film. Sunt bucuroasă că am fost seleționată la Veneția. Acest oraș minunat și acest festival mi-au oferit mari satisfacții, deoarece am primit un premiu important pentru un film de care sunt foarte atașată, «Loro chi». Mulțumirile mele se îndreaptă către premiul Kinéo și către publicul care m-a votat. Trăiască cinematograful italian!“, a scris Catrinel pe contul ei de Facebook.

Citește și: Catrinel Menghia: „Nu aș putea fi cu cineva care nu mă iubește”

Catrinel Marlon

Catrinel Menghia, cunoscută cu numele de scenă Catrinel Marlon, a debutat în cinematografie cu patru ani în urmă, cu un rol în filmul „Tutti i rumore del mare”. „La città ideale”, „Leone del basilico”, „Loro Chi?” și producția pentru televiziune „Badbarbies” se află printre filmele în care a jucat în ultimii ani. „Niciun rol nu seamănă cu celălalt și fiecare regizor are viziunea și cerințele sale. Mă motivează și mă ambiționează să mi se ceară mai mult de la un personaj la altul. Pot spune că rolul din filmul «Leone nel basilico» m-a solicitat la maximum. Nu e ușor să intri în pielea unei mame îndurerate, mai ales când în viața de zi cu zi nu știi cum e să fii mamă”, povestea Catrinel anul acesta într-un interviu din revista Unica.

Foto: Hepta

Citește și: Catrinel Menghia: „Mă gândesc cu entuziasm la ziua în care voi îmbrăca rochia de mireasă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro