Cât cere Lidia Buble pentru a cânta la o petrecere aniversară, o nuntă sau un botez

De Unica.ro, pe

Lidia Buble (28 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, atât datorită calităților vocale, cât și personalității sale pozitive și efervescente. Solista a devenit cunoscută publicului larg în anul 2014, odată cu lansările pieselor „Kamelia” și „Noi simțim la fel”, alături de artistul Adrian Sînă (45 de ani).

Cât cere Lidia Buble pentru a cânta la o petrecere aniversară, o nuntă sau un botez

Recent s-a aflat ce sumă cere Lidia Buble pentru a cânta la o petrecere aniversară, o nuntă sau un botez. Artista nu se întreține exclusiv din evenimente, ci și din campanii online și, mai nou, emisiuni TV. În prezent, Lidia este imaginea unei companii producătoare de dispozitive digitale.

În 2021, cântăreața a participat în reality-show-ul „Asia Express”, în cadrul căruia ar fi fost recompensată cu 2000 de euro pentru fiecare ediție, fiind cea mai bine plătită concurentă din sezonul 4, relata WOWbiz anul trecut.

Cât cere Lidia Buble pentru a cânta la o petrecere aniversară, o nuntă sau un botez

Potrivit Spynews, pentru evenimente aniversare, nunți și botezuri, solista ar avea un tarif începând de la 2600 de euro, adică de la aproape 13.000 de lei.

Cântăreața a terminat Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, apoi s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe care a și absolvit-o după trei ani.

„Am făcut atletism și gimnastică aerobică, dar mai mult atletism. Niciodată nu m-am gândit: «Eu când o să fiu mare, îmi doresc să fiu cântăreață». Eram convinsă că ori voi fi o antrenoare de sport, ori îmi doream să fiu hairstylist, îmi plăcea foarte tare. Cântam în biserică și la școală, doar atât”, povestea Lidia Buble în 2018.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată Lidia Buble nemachiată? Rareori se fotografiază așa

Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble? A primit-o cadou de la fostul iubit, Răzvan Simion

Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de actorul Harlys Becerra

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Lidia Buble a ajuns cântăreață din întâmplare

Înainte să-și înceapă cariera în muzică, Lidia a mărturisit că a lucrat într-o tipografie din Deva, dar și alături de tatăl ei, de profesie pastor. Totodată, în timpul facultății, solista a lucrat ca bonă și ca manager de vânzări auto.

„Trebuia să vând mașini. N-am stat mult acolo. N-aveam prieteni în București și mă gândeam ce voi face. Într-o zi a venit un domn și m-a întrebat dacă eu cânt, că am o voce plăcută, am un timbru deosebit”, mai dezvăluia în trecut.

Lidia a cântat o piesă pe care o știa de la biserică, iar respectivul domn i-a admirat talentul. Ulterior, bărbatul a venit cu o altă tânără care-și dorea foarte mult o carieră în muzică. Lidia și fata aceea, Laura, s-au împrietenit și împreună au ajuns în studioul lui Adi Sînă.

Lidia a crescut într-o familie numeroasă, alături de alți 10 frați și surori. Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!