Bodo, solistul Proconsul, confesiuni despre credință: „Înainte de Dumnezeu, îmi umpleam golul din suflet cu alcool, cu fete și cu întâmplări ciudate”

De Mădălina Manole pe
Bodo, solistul trupei Proconsul, pe numele real Bogdan Marin, a făcut niște confesiuni sincere despre viața sa și edspre credință, dezvăluind locul pe care-L ocupă Dumnezeu în sufletul său.

Bodo este pocăit de peste 10 ani, de fapt cei mai mulți membri ai trupei sunt creștini neoprotestanți, botezați la aceeași comunitate bisericească, iar de curând s-au reunit la mare, în stațiunea Mamaia, pentru a susține un recital cu piese închinate lui Dumnezeu. Cei prezenți au fost șocați să-i vadă pe artiștii pop-rock în această ipostază, propovăduind Cuvântul lui Dumnezeu.

Bodo s-a schimbat radical în această perioadă, devenind din artist rock, un familist convins și un artist sensibil: „Au trecut 10 ani. Îmi umpleam golul din suflet cu alcool, cu fete, lucruri ce le consideram sănătoase pentru golul ăla. Încercam să umplu golul ala cu întâmplări ciudate. Dimineața simțeam un gol și mai mare și un hău în inima, doream să-l umplu încă odată după aceleași obiceiuri nesănătoase. De fiecare dată mă trezeam cu un abis și mai mare în sufletul meu până am ajuns la capătul puterilor. Nu mai stiam ce mai vreau, ce e bine, rău. Până când, atunci când i-am văzut pe colegii mei care l-au cunoscut pe Hristos înaintea mea, am înțeles că golul din sufletul meu nu se umple decât cu o materie tare, Cuvântul lui Dumnezeu, cu Biblia. Asta te face să te ferești de rău” – a transmis artistul, conform Libertatea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro