Bibi și Antonio Pican s-au despărțit după doi ani de relație și unul de logodnă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:48

BiBi și iubitul ei, Antonio Pican, s-au despărțit. Fostul cuplu s-a logodit în februarie 2021, în aeroport, înaintea unei vacanțe în Dubai. În toamna anului trecut, soliștii și-au cumpărat un apartament împreună.

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit după doi ani de relație și unul de logodnă

„A fost frumos cât a fost… Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici, însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate”, a început Bibi în mediul online.

„Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost 2 ani frumoși și, din respect pentru tot ce am trăit împreună, nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră. Au fost luni bune în care am gândit și am analizat tot, luni în care m-am maturizat mai mult ca niciodată…”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cântăreața BiBi, internată în spital. „S-au întâmplat multe în ultima perioadă…”

Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit după doi ani de relație și unul de logodnă

„Am simțit nevoia să fac această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică și, așa cum am împărtășit cu voi toate momentele, am ales să-l împărtășesc cu voi și pe acesta. Fac această postare din respect pentru comunitățile noastre, însă nu doresc să îmi «spăl rufele în public». Vom avea mereu respect unul pentru celălalt… asta este tot ce trebuie să știți. Vă iubesc și vă mulțumesc!”, a încheiat.

Antonio a anunțat că va vorbi despre despărțire la finalul acestei săptămâni.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!