Bianca Drăgușanu, intervenție estetică neașteptată. Ce și-a făcut de data aceasta.”Frumusțea presupune sacrificii”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 12:10

Bianca Drăgușanu a făcut recent o vizită la cabinetul medicului estetician pentru a-și face o nouă intervenție. De data aceasta, Bianca a dorit să schimbe ceva la aspectul mâinilor.  Știm deja că fosta soție a lui Victor Slav este o împătimită a intervențiilor estetice de tot felul și a declarat în nenumărate rânduri că nu se va opri din modificările fizice pe care și le face până nu va atinge “perfecțiunea”. Așadar, a venit acum momentul îmbunătățirii aspectului pielii din zona mâinilor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Intervenția la care a apelat Bianca, mezoterapia, denumită și “cocktail-ul frumuseții” reprezintă un tratament minim-invaziv realizat cu ace speciale prin care se injectează în piele diverse substanțe cu un aport nutritive semnificativ – acid hialuronic, vitamine, enzime, hormoni, minerale și antioxidanți. Procedura are ca efect hidratarea cutanată și oferă un aspect catifelat, proaspăt și luminos al pielii. Mezoterapia se face cel mai adesea la nivelul feței.

Bianca le-a explicat fanilor pe Instagram că ș-a dorit să facă o astfel de intervenție pentru că și mâinile trebuie îngrijite la fel ca orice altă parte a corpului.

Bianca Drăgușanu, intervenție estetică neașteptată. Ce și-a făcut de data aceasta.”Frumusțea presupune sacrificii”

Am decis ca astăzi să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sâni.

Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul – a spus Bianca Drăgușanu, într-un Instastory, în dreptul unei fotografii în care le arată tuturor cum îi este injectat “cocktail-ul” în mâini.

Bianca Drăgușanu a renunțat la acidul hialuronic din buze

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca anunța că renunță la acidul hialuronic din buze pentru că s-a săturat să vadă femei care îi copiază look-ul.

Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia, pentru că toate s-au făcut așa. Se duceau cu poza mea la cabinet și spuneau că vor să arate ca mine. Eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel – a explicat Drăgușanu.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!