Benny Adegbuyi, dezvăluiri neașteptate în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”

De Unica.ro, pe

În fața unora dintre cele mai surprinzătoare feluri de mâncare, vedetele rămân fără secrete. Actorul Marius Manole a testat acest lucru în cadrul sezonului Întrebarea mesei rotunde, emisiune transmisă săptămânal pe protvplus.ro.

Lidia Buble, Adina Buzatu, Ruby, Radu Constantin, Denis The Motans, Rodica Mandache, Andra Gogan și IHATEPINK au acceptat provocarea și au răspuns unor întrebări dificile pe parcursul întregului sezon.

Benny Adegbuyi, celebrul luptător de K1, este cel care încheie sezonul de primăvară al emisiunii și a fost decis să nu încerce niciuna dintre specialitățile care-l așteptau pe masă, așa că a venit înarmat cu multă sinceritate.

Benny Adegbuyi, dezvăluiri neașteptate în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”

În prima parte a discuției, Marius a reușit să înțeleagă mai bine diferența dintre K1 și box, ba chiar l-a făcut pe Benny să-i admită că l-ar vedea și pe el în ring: „Erai bun la categoria mică, agil”.

Cu gândul că ar putea mânca mațe crude, Benny și-a asumat rapid răspunsul cu privire la vedeta din România cu care și-ar fi dorit să petreacă un „one night stand”. Alegerea lui a fost Antonia, iar explicația foarte clară: „Mi se pare cea mai frumoasă vedetă feminină din România”.

Nici Marius nu a scăpat de răspunsurile delicate, așa că s-a văzut nevoit să admită că talentul pe care nu multă îl știe la el… este unul casnic: „Fac patul bine, netezesc frumos”. Deci, actorul este un om de nădejde și în casă, nu doar pe scenă, admițând că se pricepe și la curățenie.

Înalt și mereu atent la aspectul lui fizic, Benny nu putea scăpa și de o întrebare indiscretă… Curioși ce reacție aveau fetele când îl vedeau dezbrăcat, înainte ca el să fie căsătorit? Atunci e momentul să intrați pe protvplus.ro.

Tot din această ediție puteți afla și ce întrebare îl enervează pe Marius Manole, dar și ce propunere indecentă a primit Benny de la fanii lui. Așa că nu ratați finalul sezonului Întrebarea mesei rotunde.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!