Bebeto s-a fotografiat de pe patul unei clinici medicale. Ce s-a întâmplat cu fiul Anamariei Prodan

De Unica.ro, pe

Laurențiu Reghecampf Jr., alintat Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a făcut o postare pe rețelele de socializare de pe patul unei clinici medicale. Tânărul, în vârstă de 14 ani, s-a fotografiat în timp ce făcea o ședință de recuperare fizică din cauza unor probleme în zona picioarelor, apărute, cel mai probabil, în urma antrenamentelor sportive.

Cu această postare, Bebeto i-a îngrijorat pe unii internauți care au asociat problemele sale de sănătate cu scandalul violent care a avut loc între părinții săi în urmă cu două săptămâni.

Bebeto s-a fotografiat de pe patul unei clinici medicale. Ce s-a întâmplat cu fiul Anamariei Prodan

Amintim că pe 23 septembrie, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au luat la ceartă în mijlocul unei străzi din Snagov, iar apoi au început să se lovească. Antrenorul s-a ales cu un ochi vânăt, iar impresare cu mai multe zone ale corpului afectate de lovituri. Momentul a fost filmat și făcut public în mediul online. În mod evident, filmările au fost văzute și de Bebeto care a rămas traumatizat de cele petrecute.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, replici acide la adresa Alexandrei Ungureanu. „Mi se pare foarte perversă!”

Citeşte şi: Laurențiu Duță, despre cea mai bună voce din România: „M-a impresionat”

Citeşte şi: Anamaria Prodan, convinsă că mama sa ar fi rezolvat problemele cu Laurențiu Reghecampf: „Nu s-ar fi întâmplat nimic”

Citeşte şi: Vedetele din SUA nu vor să îi aibă vecini pe Prințul Harry și Meghan Markle

Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc.

Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie – a precizat Anamaria Prodan, la scurt timp după bătaia cu antrenorul, citată de realitatea.net.

Bebeto s-a fotografiat de pe patul unei clinici medicale. Ce s-a întâmplat cu fiul Anamariei Prodan

Potrivit celor spuse de Anamaria Prodan, Reghecampf a mai avut ieșiri violente în trecut, dar acestea nu au fost surprinse cu camerele video.

Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație de cancan. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu, care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în faţa lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliţie.

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliţie şi nu aveam probe. Ce aţi văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeţi astăzi la Reghecampf nu cred că aţi văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viaţă. Avea alt anturaj – a spus Anamaria Prodan la sfârșitul lunii septembire.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!