Antonia despre fiica sa, Maya, aflată în izolare în Italia: „Problema este mult mai avansată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 aprilie 2020, 15:17
Antonia a vorbit despre perioada de izolare impusă de pandemia de coronavirus. Artista se află acasă, alături de Alex Velea și cei doi băieței pe care-i au împreună, Akim și Dominic, însă recunoaște că gândul său este în fiecare moment și la fiica sa, Maya, aflată în Italia, acolo unde locuiește cu tatăl său, Vicenzo Castellano, în acte încă soțul Antoniei.

Antonia trece printr-o perioadă grea din cauza izolării la domiciliu, mai ales că se apropie ziua sa de naștere, pe data de 12 aprilie artista va împlini 31 de ani, și nu o va sărbători așa cum și-ar fi dorit. În plus, este departe de micuța Maya, dar se bucură că reușește, totuși, să vorbească zilnic cu aceasta la telefon: ”De data aceasta, nu am cum să petrec, voi fi acasă cu Alexandru şi cu copiii. O petrecere restrânsă. Petrecem timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţin legătura cu fanii pe Internet. Le-am spus (n.red. – copiilor) că este un virus, că poţi să te îmbolnăveşti tare şi să ajungi la spital, le-am zis că trebuie să avem grijă şi să stăm în casă o perioadă, nu vor avea cum să meargă la grădiniţă. Dominic şi Achim se joacă foarte mult ei doi, dar şi noi cu ei, citim, ne uităm la desene animate. Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine”, a mărturisit Antonia pentru click.ro.

Citește și Anamaria Prodan, donație impresionantă pentru două spitale din România

”De viaţa de dinainte (n.red – îi este dor), chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum”, – a mai spus Antonia pentru sursa citată.

Citește și – Cătălin Botezatu, speriat de coronavirus din cauza problemelor de sănătate

Sursă foto: Instagram

Antonia despre fiica sa, Maya, aflată în izolare în Italia: „Problema este mult mai avansată”
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!