Anthony Hopkins a fost confundat cu un cerșetor

De Oana Savin, pe
Anthony Hopkins a fost confundat cu o persoană fără adăpost, în timp ce se afla la filmările pentru „King Lear/ Regele Lear”. Actorul filma o scenă în care împingea un cărucior de supermarket în care părea să aibă toate bunurile sale, pe străzile din oraşul englez Stevenage.

Incidentul a fost povestit de regizorul filmului, Richard Eyre.

„În timp ce filmam acolo, o femeie care se deplasa cu un scuter s-a apropiat de Tony (Anthony Hopkins) şi i-a spus: Ştii, există un adăpost puţin mai încolo. Ai putea să îţi duci căruciorul acolo”, a povestit regizorul.

Citește și: Anthony Hopkins era la un concert când a fost șocat să audă acest vals

Producţia pentru filmul „Regele Lear”, ce va fi lansat luna aceasta, a fost realizată în 25 de zile.

În film mai joacă Emma Thompson, Florence Pugh, Emily Watson, Jim Broadbent, Andrew Scott şi Christopher Eccleston.

Anthony Hopkins, născut pe 31 decembrie 1937, este un actor britanic de film, teatru şi televiziune. Considerat unul dintre cei mai talentaţi artişti ai generaţiei sale, starul britanic a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în 1992 pentru evoluţia sa din filmul ”Tăcerea mieilor/ The Silence of the Lambs”. Anthony Hopkins a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din filmele ”Rămăşiţele zilei/ The Remains of the Day”, ”Nixon” şi ”Amistad”.

Citește și: Cine este actriţa româncă ce va juca alături de Gerald Butler şi Andy Garcia în filmul “Geostorm”?

În anul 1993, Hopkins a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru servicii deosebite aduse artei dramatice. De asemenea, în 2003, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!