Andrei Leonte, îmbrăcat în costum panda pe străzile din București. Artistul îndeamnă oamenii să poarte măști de protecție

De Unica.ro, pe

Andrei Leonte a lansat proiectul artistico-civic Panda #KindReminder prin care face un apel la responsabilitate în contextul pandemiei COVID-19. Artistul îndeamnă oamenii să poarte masca de protecție pentru a stopa răspândirea virusului. 

Timp de trei zile, Panda, personificat de Andrei Leonte, a ieșit pe străzile din București, unde a împărtășit cu trecătorii mesajele sale inedite prin care încurajează purtarea măștii de protecție. Mesajul principal al proiectului este „Atunci când porți mască, un panda zâmbește!”.

Ideea a pornit de la cel mai recent single al artistului, lansat în luna iulie, care a venit la pachet cu un personaj – Panda. Acesta își dorește să lupte la rândul său împotriva COVID-19 și încurajează respectarea normelor, în special purtarea măștii de protecție.

Andrei Leonte, îmbrăcat în costum panda pe străzile din București. Artistul îndeamnă oamenii să poarte măști de protecție

Andrei Leonte despre proiectul Panda #KindReminder

„Mi-a plăcut să văd viața și Bucureștiul prin ochii ursului… mă rog, știu ce mi s-a povestit, pentru că fizic nu vedeam nimic prin capul ursului.
Parcă se instala un moment de joacă în plină stradă și ce avea fiecare de făcut putea fi amânat măcar pentru un minut. Unele momente au fost cu adevărat magice pentru mine” – a povestit Andrei Leonte.

În ciuda faptului că a trebuit să îndure temperaturile ridicate de afară în costumul panda, artistul spune că experiența a fost una frumoasă.

„La fel ca pe social media, mă așteptam ca unii oameni să fie iritați de mesajele pe care le aveam în mâini, dar probabil că nu se mai puteau supăra pe mine în timp îmbrăcat în costum. Așa că deși a fost un oarecare efort, mai ales din cauza disconfortului termic – la care a contribuit si faptul că aerul condiționat al mașinii nu a mai funcționat – a fost o experiență frumoasă, care, printre altele, m-a ajutat să văd lumea altfel pentru 3 zile” – a mărturisit acesta.

Ce artiști au fost alături de Andrei Leonte pe străzile din București

Lui Andrei Leonte i s-au alăturat și alți artiști, care au rezonat cu mesajul proiectului. În materialul video realizat de cântăreț în perindările sale îi putem vedea pe Marius Manole, George Zafiu, Larisa Iordache, Dragoș Bucurenci, Iulia Verdeș, Vladimir Drăghia, Laura Muruzuc,, Ada Galeș, Teddy Păun, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Carmen Uscatu, Adela Dan, Geanina Ilieș, Alexandra Sandu, Ioana Nicolescu, Marco Badea, Irina Bărăgoi, Alex Luft, Beatrice Ghiciov, Alexandru Negrea, Ileana Andrei, Vasi Rădulescu și pe părinții artistului, prin apel video.

Panda poate reveni oricând să dea o mână de ajutor acolo unde este nevoie de el, a mai precizat artistul.

Intră în GALERIA FOTO să vezi fotografii cu Andrei Leonte și ceilalți artiști pe străzile din București.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!