Andreea Esca, așa cum nu ai văzut-o niciodată: brunetă și cu părul lung

De Ana Munteanu, pe Ultimul update Miercuri, 02 august 2017, 11:54

Cum arăta Andreea Esca în tinerețe

De peste 20 de ani, încă de la prima emisie a Știrilor PRO TV, ne-am obișnuit să o vedem pe Andreea Esca blondă și cu aceeași tunsoare bob care a consacrat-o.

Cu toate acestea, colega de trust a știristei, Corina Caragea, le-a făcut o surpriză plăcută fanilor ei. A postat următoarea imagine pe contul ei de Facebook, cu acest text alături: “Cine sa fie aceasta fata cu parul lung? Indiciu – o vedeti in fiecare seara la PROTV…”

Tânără, zâmbitoare, brunetă și cu părul lung și bogat, Andreea Esca seamănă extrem de mult în imagine cu fiica ei Alexia Eram, acum în vârstă de 17 ani.

andreea esca cu parul lung


Vă întrebați de ce Andreea Esca este fidelă de atâția ani aceleiași coafuri? Ei bine, să știți că nu este vorba de o obligație contractuală, așa cum s-a tot speculat. Chiar ea declara în 2013 următoarele: „Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a placut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fata mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală”.

Citește și Sandra Izbasa râvneste la locul Andreei Esca! ”Îmi doresc sa ajung ca ea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!