Drama prin care trece Andra Volos după liposucție: „Par a fi însărcinată în șapte sau nouă luni”

De Unica.ro, pe

Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, trece prin momente grele după o liposucție care nu a ieșit cum dorea.

Andra Volos a făcut o operație de liposucție în Turcia, dar rezultatul nu a fost conform așteptărilor. Ea le-a arătat urmăritorilor o poză cu rezultatul, dar aceștia au întrebat-o dacă este însărcinată. Ea le-a explicat că acesta este rezultatul operației.

Tânăra a spus că are zona abdominală inflamată din cauza liposucției. Partea bună este că efectul de balonare urmează să dispară după o lună. Ea nu s-a simțit bine după operație, recuperarea fiind dificilă.

Drama prin care trece Andra Volos după liposucție: „Par a fi însărcinată în șapte sau nouă luni”

„Par a fi însărcinată în 7 sau 9 luni”, a spus Andra Volos. „Zilele astea chiar m-am simțit foarte rău. Această operație de liposucție este o operație foarte, foarte grea, cu o recuperare extrem de grea. Pe lângă faptul că stai 5-6 ore în sala de operație. De asta nu am făcut story. Nu am vrut nici să mă victimizez”.

Operația a costat 12.000 de euro. Însă vedeta își dorea de mult timp această intervenție, motiv pentru care a ales unul dintre cei mai buni doctori, la care s-a programat cu doi ani în urmă.

Înainte de operație, ea povestea pentru Cancan: „Pe 5 plec din România. Merg în Turcia. Pentru mine noul an începe cu o schimbare, mă duc să fac o operație. Liposucție pentru un abdomen perfect, după atâta mâncare, merit și asta! Facem abdomenul, pentru că-s perfecționistă! Și mi-am dorit de foarte mult timp asta”.

Ea a continuat: „Costă 12.000 de euro, dar e cel mai bun doctor. Și cel mai scump, bineînțeles. I-a făcut operația asta fostei lui Philipp Plein, e bun tare medicul, e solicitat. M-am programat din timp, i-am scris acum vreo doi ani. Chiar mi-am dorit să ajung la el. La el prețurile încep de la 10.000 de euro în sus, iar în cazul meu, pentru că o să fie mai multe zone, mi-a pus prețul ăsta, 12.000. Am deja emoții, am intrat în starea aia … Dar o să fie bine, că e un doctor bun, plus că e bazat doar pe liposucție. Iar acum, că tot mi-a fixat data de operație, mănânc până atunci orice. Mănânc de șapte ori pe zi!”

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!