Anca Țurcașiu, urare specială de Sfântul Alexandru: „La mulți ani, iubirea mea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 31 august 2022, 11:51

Anca Țurcașiu este mama unui fiu, Radu Alexandru, în vârstă de 23 de ani, student la Pedagogie. Cu ocazia Sfântului Alexandru, actrița i-a făcut o urare emoționantă fiului ei în mediul online.

Anca Țurcașiu, urare specială de Sfântul Alexandru: „La mulți ani, iubirea mea!”

„Sfântul meu! Radu ALEXANDRU! Azi, toată iubirea Pământului pentru el! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de fiul ei.

Radu s-a căsătorit în aprilie 2022. Mireasa, Andreea, a ales o ținută neobișnuită, optând pentru o rochie neagră, în locul tradiționalei rochii albe. Ce-i drept, în ultimii ani, miresele au gravitat în jurul rochiilor colorate în ziua cununiei civile.

Anca ȚurcașiuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind. Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător. Știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm!”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Actrița, „pedepsită” pentru că a lipsit de lângă fiu din cauza carierei

„Nu mi-a reproșat niciodată în cuvinte, dar din comportamentul lui a reieșit că m-a pedepsit pentru asta. Îți dau un exemplu, când era mic și veneam dintr-o călătorie cu Cristi, se repezea doar la el să îl ia în brațe și îi spunea «tata, tata!». Eu mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream. Pedepse de genul acesta, istețe, îmi aplica. Am lipsit mult de lângă el, recunosc, și îmi pare rău pentru asta”, declara Anca în vara anului 2020, pentru VIVA!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Anca Țurcașiu, în bikini la 50 de ani. Cât de bine arată! Cum se menține în formă?

Citește și: Anca Țurcașiu, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. Cum arată acum?

Citește și: Anca Țurcașiu a spus cum i s-a schimbat viața în 2020, după un divorț pe timp de pandemie

„Așa era situația, așa erau vremurile. De când s-a născut și până a făcut trei ani, eu plecam seara să cânt. Era atunci la modă să cânți în restaurante și baruri, cu orchestră mare, cu programe de cabaret, la barurile Melody, Ambasador. Era efervescența de după Revoluție. Așa că, în fiecare seară, plecam la 20:30 și mă întorceam la 4 dimineața”, a completat.

„Fiul meu nu mai vrea să vorbesc nimic despre el, chiar m-a atenționat că nu mai vrea să citească nimic despre el. Pot să îți spun doar că nu-și mai dorește să plece în străinătate să studieze. A trăit destul de mult în America și nu îi place în mod special acolo. Se simte bine aici, cu familia lui, cu prietenii lui. Nu îl văd plecând, și nu pentru că nu s-ar putea dezlipi de noi, ci pentru că așa este el. Chiar dacă are cetățenie americană, ceea ce e paradoxal. Mulți și-ar dori să studieze acolo și nu au cum, el poate și nu vrea. Dar cred că fiecare e liber să trăiască și să simtă cum vrea și nu o să forțez pe nimeni să facă nimic”, mai spunea Anca în iulie 2020, tot pentru VIVA!.

Anca și tatăl lui Radu, medicul stomatolog Cristian Georgescu, au divorțat în 2020, după 22 de ani de mariaj.

Anca Țurcașiu fost soț Cristian Georgescu

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!