Anca Sigartău s-a vindecat de cancer: „Eu știam că mor, că nu mai am de trăit.”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 aprilie 2021, 17:48

Anaca Sigartău (53 de ani) areușit să se vindece de cancer. Actrița fusese diagnosticată cu această boală anul trecut.

Anca Sigartău a mărturisit recent că postul este cel care a ajutat-o să scape, în mod “miraculos”, de tumora pe care o avea.

„E importantă experiența personală. Până la urmă eu am povestit despre această întâmplare. În momentul în care am primit un diagnostic care… Nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic. Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul și ea a zis că trebuie să îl fac, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Și așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic, nu mi s-a spus direct. După aceea am ajuns în spital și am făcut acel tratament. Și în momentul în care am cerut să plec din spital medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec. Că este o tumoră care se dezvoltă și a crescut opt centimetri pe citostatice și nu este normal. Am spus cu toate astea că vreau să mă duc acasă”, a povestit actrița, la Antena 3.

Citeşte şi: Mirela Vaida și rețeta ei de cozonac moldovenesc

Citeşte şi: De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

Citeşte şi: Rochia de mireasă a prinţesei Diana, expusă la Palatul Kensington

Citeşte şi: Andrei Ștefănescu, noi detalii despre divorț: „Nu ne-a luat prin surprindere”

După ce s-a întors acasă, actrița a decis să țină postul Crăciunului și, chiar înainte de sărbătorile de iarnă, când s-a dus la doctor pentru control a aflat cu uimire că tumora îi dispăruse din corp.

„În momentul respectiv nu mi-a spus nimeni. Am știut despre acest post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul. Așa am știut eu că vreau să mă duc să țin post, nu am spus la nimeni. Nu a fost un regim alimentar. Am ținut și eu cum am putut. Eu știam că mor, nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc mai mult. Știam că nu mai am foarte mult. Știam că sunt lucruri, răul ăla pe care nu îl vrei și îl faci. Pe 20 decembrie când am fost la control doctorul a spus “Unde este tumora? Ce ai făcut?”. Nu mai există o tumoră. A fost întradevăr o minune”, a adăugat artista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!