Anamaria Prodan, replică pentru Preotul Calistrat care a criticat-o după scandalul cu fostul soț. „Rușine Bisericii Ortodoxe Române!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 septembrie 2022, 14:01

Anamaria Prodan i-a dat o replică Părintelui Calistrat care a calificat scandalul dintre ea și fostul soț, Laurențiu Reghecampf, drept un “circ”. Impresara s-a simțit foarte deranjată de cel spuse de duhovnic și i-a răspuns acestuia, postând pe rețelele de socializare următorul mesaj:

Rușine bisericii ortodoxe române, că permite unor asemenea ”preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă! Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți?  – și-a început Anamaria mesajul.

Anamaria Prodan, replică pentru Preotul Calistrat care a criticat-o după scandalul cu fostul soț. "Rușine Bisericii Ortodoxe Române!"

Apoi, au urmat câteva cuvinte dure la adresa tuturor preoților care apar în spațiul public pentru a comenta evenimentele mondene.

Anamaria Prodan, replică pentru Preotul Calistrat care a criticat-o după scandalul cu fostul soț. "Rușine Bisericii Ortodoxe Române!"

În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac sex cu minorii și ne dau lecții de educație! Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în TV monden, nu în biserică. Acest preot, la cum vorbește, nu este departe de iad… preoții cu har stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene! – a încheiat impresara.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, noi acuzații grave după scandalul violent cu Laurențiu Reghecampf. „S-a mai întâmplat, dar nu aveam probe!”

Citeşte şi: Adela Popescu, probleme cu copiii în Republica Dominicană. Ce a pățit după ce a angajat o bonă pentru cei mici

Citeşte şi: Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian. „Nu purtăm în spate o vină!”

Citeşte şi: Nicoleta Luciu își dorește să revină în televiziune

Preotul Calistrat a spus că scandalul din Reghecampf și Prodan va avea o influență negativă asupra copilului lor, Laurențiu Jr. și a criticat felul în care impresara s-a comportat.

Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Anamaria Prodan, replică pentru Preotul Calistrat care a criticat-o după scandalul cu fostul soț. "Rușine Bisericii Ortodoxe Române!"

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat  – a transmis părintele Calistrat, în urmă cu o zi.

Scandalul dintre Anamaria Pordan și Laurențiu Reghecampf a avut loc vineri, 23 septembrie. Cei doi s-au întâlnit pe o stradă din Snagov, s-au cerat și au început să se lovească reciproc.

Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație de cancan.

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliţie şi nu aveam probe. Ce aţi văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeţi astăzi la Reghecampf nu cred că aţi văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viaţă. Avea alt anturaj – a precizat Anamaria Prodan, după altercație, potrivit playtech.ro.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!