Anamaria Ferentz, despre viața în Los Angeles, în plină pandemie de coronavirus: “Până în iulie vom sta în casă”

De Unica.ro pe
Anamaria Ferentz locuiește de foarte mulți ani în Los Angeles. Artista locuiește singură, iar în această perioadă se află în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Anamaria Ferentz a vorbit despre perioada aceasta grea și despre cum o percepe artista, având în vedere că SUA este una dintre cele mai afectate zone: „Până în iulie vom sta în casă. Eu când am auzit, am crezut că este o glumă. Eu nu citesc știrile, vreau să rămân normală la cap, și așa sunt singură în casă. Așa că le-am spus prietenilor să mă anunțe când trebuie să ies afară din casă, restul nu mă interesează.

Citește și Nicole Cherry se căsătorește? Indiciul care a dat-o de gol

Doamne ferește, nu dorești nimănui să fie bolnav, nu dorești nimănui să moară, dar eu am o credință și atunci când îi vine omului sorocul să se ducă, se duce, indiferent că e cu sau fără COVID. Eu știu clar că atunci când vii și când pleci este dat de sus, restul ține de tine. Într-un fel sau altul, tot trebuie să te duci”, – a spus Anamaria Ferentz la Xtra Night Show.

Citește și Cristina Ich, criticată dur de un blogger: „Începi să crezi că ai citit cărțile alea. Asta deși tu scrii ca o analfabetă”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro