Alina Vidican și Claude Senhoreti se căsătoresc în 3 zile. Unde va avea loc evenimentul

De Unica.ro, pe

Alina Vidican (37 de ani) și logodnicul ei, Claude Senhoreti (46 de ani), pilot de curse și om de afaceri de origine braziliană, se vor căsătorie pe 26 august 2021.

Alina Vidican și Claude Senhoreti se căsătoresc în 3 zile. Unde va avea loc evenimentul

Claude și Alina s-au logodit în aprilie 2021. Cuplul s-a cunoscut cu patru ani în urmă. „Ne-am întâlnit cu mai bine de patru ani în urmă, la deschiderea Porsche Tower din Miami.

Alina Vidican și Claude SenhoretiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Am văzut-o pe Alina de departe. Nu a fost greu să o văd, era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul. M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată.

Când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ne căsătorim”, a mărturisit Claude pentru Fanatik.ro.

Nunta cuplului va avea loc la The Addison, în Boca Raton, Statele Unite ale Americii. Clădirea istorică în care va avea loc evenimentul a fost proiectată de arhitectul Addison Mizner în anul 1926.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, evenimentul va avea loc între orele 18:00 și 00:30, potrivit WOWbiz.ro. Nunta are și un dress code, mai precis „black tie”.

Alina și Claude nu vor avea dar „la masă”, ci trei conturi în care invitații pot vira cadoul de nuntă în timpul evenimentului. Primul este pentru luna de miere, care ar avea loc pe o insulă exotică, al doilea este pentru susținerea pasiunii lui Claude pentru curse și al treilea pentru consumație. Darul nu este obligatoriu.

Citește și:

Ce sumă a investit Alina Vidican în operațiile estetice

Ce s-a aflat despre logodnicul milionar al Alinei Vidican. Detalii din trecutul misteriosului Claude ies la iveală

Ce mare a crescut fiul Romaniței Iovan, Albert. „Seamănă cu tine, Romanița”

Perechea a fost fotografiată pentru prima dată sărutându-se cu doi ani în urmă, la un eveniment Ferrari din Miami, relatează WOWbiz. Tot în 2019 și tot la un eveniment Ferrari, dar în Canada, Alina și Claude apar într-o fotografie publicată de website-ul Montreal Gazette, în dreptul căreia Alina este prezentată drept iubita lui Claude.

În momentul în care fotografiile au fost surprinse, Claude încă era căsătorit cu fosta soție, Daniela. Bărbatul a depus actele de divorț abia în anul 2020, la un tribunal din Broward, Florida, a mai relatat WOWbiz. Claude și Daniela au fost căsătoriți timp de 7 ani.

Despre copii, bărbatul a mai declarat pentru aceeași sursă: „Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alexandru (9 ani) și pe Gloria (7 ani), dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”.

În 2016, după separarea de Cristi Borcea (51 de ani), Alina s-a mutat în Statele Unite ale Americii, mai precis în Miami, Florida, alături de cei doi copii ai lor, Alexandru și Gloria. Alina și Cristi au fost căsătoriți timp de 5 ani, din 2011 până în 2016.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!