Cât cere Alina Sorescu pentru a cânta la o nuntă în 2022

De Unica.ro, pe

Alina Sorescu (36 de ani) și-ar fi mărit tariful pentru nunți în urma separării de designerul Alexandru Ciucu (46 de ani). La începutul anului 2022, solista a părăsit vila familiei din Pipera și s-a mutat cu părinții și cu fiicele sale și ale designerului, Carolina și Raisa, într-un apartament de 4 camere. Tot la începutul acestui an, Alina a depus și actele de divorț.

Cât cere Alina Sorescu pentru a cânta la o nuntă în 2022

Înaintea intentării divorțului, Alina Sorescu ar fi cerut în jurul a 2.000 de euro pentru a cânta la un eveniment. Acum, însă, tariful s-ar fi dublat. Așadar, pentru un eveniment, Alina cere 4.000 de euro, potrivit România TV. Suma poate crește în funcție de numărul de ore cântate, de locația evenimentului, etc. Modificarea tarifului este, cel mai probabil, corelată cu lipsa de evenimente din ultimii doi ani, din cauza pandemiei, dar și cu inflația, care depășea 15% în luna iunie.

În afara evenimentelor, Alina Sorescu își câștigă veniturile din proiecte de televiziune, contracte de imagine și din școala sa de muzică. La rândul său, încă din 2006, Alexandru Ciucu are un atelier de creație vestimentară, iar în 2010 a devenit și Furnizorul Oficial al Casei Regale.

Alina SorescuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Fanii Alinei consideră că aceasta „strălucește” după separare.

„Radiezi de când nu mai ești cu arogantul ăla…”; „Ești o frumusețe rară, Alina. O mămică exemplu!!!”; „Impecabilă în toate postările!”; „Și în culoare asta superbă… strălucești!”; „Întotdeauna ai fost și cred că o să fii extrem de frumoasă!”; „Ești un vis frumos, ireal de… delicată”; „Zâna bună”; „Ești superbă!”; „Ești minunată!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postărilor Alinei.

Cât cere Alina Sorescu pentru a cânta la o nuntă în 2022

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața, și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus, pentru copii”, declara Alina Sorescu în mai, în emisiunea „Teo Show”.

„E o perioadă sensibilă, pentru că eu am depus actele de divorț. (…) Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a completat.

Foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!