Alina Puşcaş va fi gazda unei emisiuni de cooking

De PR, pe

Alina Puşcaş va fi, de pe 5 noiembrie, gazda unui nou show de cooking. Top Chef le-o aduce mai aproape telespectatorilor pe frumoasa Alina Puşcaş, cea care va media relaţia dintre cei 24 de bucătari aspiranţi la titlul de Top Chef România şi cei trei juraţi.
Antena 1 le aduce telespectatorilor în această toamnă un nou format de succes internaţional şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România.
Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucatariei româneşti moderne, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil. Arbitrii” luptei pe muchie de cuţit care se va da între bucătari vor fi cei mai buni chefi din România: Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.
alina puscas la top chef
Top Chef este cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucură de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat şi adaptat şi în alte ţări printre care Franţa, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborât recorduri de audienţă şi le-a oferit telespectatorilor şansa de a pătrunde în lumea fascinantă şi comeptitiva a gastronomiei de lux.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!