Alina Eremia, primele declarații după intervenția chirurgicală prin care a trecut

De Oana Savin, pe
Alina Eremia a făcut primele declarații după ce, la începutul acestui an, a fost supusă unei intervenții chirurgicale din cauza unei probleme cu care se confrunta de mai mulți ani. 

Artista a avut parte de un an intens, cu multe lansări de piese care au ajuns în topurile celor mai importante radio-uri comerciale din România. 

Aflată mereu pe drumuri, Alina a găsit totuși timp să rezolve un aspect îndelung amânat: „La inceputul lui 2020, mi-am facut interventia de deviatie de sept și sunt foarte fericită că am scăpat de problema asta care îmi dădea multe bătăi de cap și îmi îngreuna cântatul.”

Pentru anul 2020, cântăreața are planuri mari: „Îmi doresc ca focusul meu să fie împartit în mod egal, asupra mea, a felului în care mă dezvolt și asupra muzicii, care nu m-a dezamăgit niciodată. Urmează să revin în studio, pentru că am multe idei care s-au strâns în perioada asta, și sper să se materializeze într-un album anul acesta!”

Alina Eremia, primele declarații după intervenția chirurgicală prin care a trecut

Artista se pregătește de lansarea videoclipului piesei „Aripi de Vis” pe 23 ianuarie 2020. Trailerul promite o poveste misterioasă de iubire pusă în scenă de echipa NGM Creative: Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DOP).

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Alina Eremia.

Sursă foto: Arhivă, PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!