Alexandru Arșinel, internat la Spitalul Universitar din București. Actorul este la Terapie Intensivă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 septembrie 2022, 13:52

Alexandru Arșinel (83 de ani) este internat la Spitalul Universitar din București. Actorul a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unor escare de decubit, specifice persoanelor bolnave care stau mult la pat. Medicii spun că nu este vorba despre o agravare a afecțiunilor de care artistul suferă.

Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI – se arată într-un comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgență, notează digi24.ro.

Alexandru Arșinel a fost dus la spital de unul dintre fiii săi, iar în prezent se află internat în secția de chirurgie plastică pentru rănile apărute la nivelul pielii să-i fie îngrijite.

În luna iulie a acestui an, Alexandru Arșinel a fost internat într-un centru medical pentru pesoanele cu probleme locomotorii.

L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri.

Citeşte şi: Alexandru Arșinel își pregătește retragerea din teatru: „Nu sunt în regulă”

Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă! – a spus la momentul respectiv unul dintre băieții lui, Cristian Arșinel, pentru impact.ro.

În ultimii ani, artistul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În iarna anului 2021, Arșinel a trecut printr-o intervenție chirurgicală la inimă la Spitalul „Monza” din București. Tot atunci, i-a fost pus un stent pentru reglarea respirației. Cu câteva luni înainte, actorul și soția lui au avut COVID-19. În 2013, actorul a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 a fost operat pe inimă, după ce a suferit un infarct.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!