Alex Velea, exasperat de crizele de gelozie ale Antoniei!

De Libertatea.ro pe

Alex Velea (29 de ani) nu-şi mai ascunde sentimentele pe care le are pentru Antonia (24 de ani).
Artistul le-a povestit recent amicilor, chiar în pauza filmărilor unei emisiuni de la Antena 1, că o iubeşte foarte mult pe aceasta şi că este mâhnit că ea este foarte geloasă.

Alex Velea şi Antonia se poartă deja ca un cuplu căsătorit, chiar dacă aceasta se află în proces de divorţ cu Vincenzo Castellano, cu care are o fetiţă.

Pentru că iubirea lor e atât de puternică, Antonia şi Velea s-au mutat de câteva luni bune împreună, într-un apartament de fiţe de pe şoseaua Nordului, de lângă Herăstrău.

Dacă până mai ieri nu sufla o vorbă despre relaţia sa, cântăreţul nu se mai fereşte să-şi ascundă sentimentele în faţa prietenilor.

Un astfel de moment de sinceritate a avut şi în pauza filmărilor unei emisiuni a Antenei 1, atunci când artistul a povestit, într-un cerc restrâns, că o iubeşte foarte mult pe Antonia. Însă s-a plâns de faptul că partenera sa este foarte geloasă, chiar dacă el nu-i dă nici un motiv să se îndoiască de sentimentele lui şi să creadă că ar putea-o înşela.

Mai mult, atunci când nu sunt împreună, iar el este plecat din Capitală, la vreun concert, Antonia îl sună foarte des, pentru a se convinge dacă acesta îi este fidel sau nu.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro