Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 iulie 2021, 17:44

Invitat în podcastul Acasă la Măruță, actorul Adi Nartea (39 de ani) a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în trecut. „E greuț, să povestesc despre treaba asta”, a început.

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

„Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept. (…)

Mi-au zis să fac o operație de deviație de sept. (…) Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru. Am zis bine, hai să mă operez. (…)

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecutIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior.

După am asociat. (…) Mama, când i-am spus, mi-a zis să fac un RMN. Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit.

Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului. (…)

Citește și:

Adi Nartea, primele detalii despre botezul celei de-a doua fiice

Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălău în privat. Mama solistei a spus tot

Am început să sun și să merg la neurologi, neurochirurgi, am consultat vreo patru. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare.

Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc.

Unele nu se opresc din creștere. Asta s-a întâmplat la mine. A fost o creștere lentă. Doctorii mi-au spus că era o chestiune de 6, 7, 8 luni până să mi se întâmple ceva neurologic, să cad efectiv pe stradă. Ea a intrat 3 cm jumate în cutia craniană, împingea emisfera stângă în sus”, a mărturisit Adi Nartea.

„Cu Mara a fost cel mai greu, pentru că na..”, a continuat actorul cu lacrimi în ochi. Adi Nartea și soția lui, modelul și make-up artista Alina Ferinceac, au împreună două fiice, Mara și Petra.

„Îmi aduc aminte că primul medic, specializat pe imagistică, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă m-a văzut pe la televizor. I-am spus că da și mi-a zis: «Ar fi ok dacă ai începe să te reorientezi spre un job în care nu prea ai de-a face cu oamenii, pentru că după intervenție este risc mare să rămâi desfigurat»”, a completat actorul.

„Era o chestiune de câteva săptămâni, o lună, în care trebuia intervenit”, a mai spus. În cele din urmă, Adi a suferit două operații, în Lyon, Franța.

„Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. (…) N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație”, a mai spus actorul.

În aceeași perioadă, Adi a fost distribuit în emisiunea Fort Boyard și în serialul Vlad de la Pro TV. Fotografii cu actorul după intervențiile suferite găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Captură YouTube; Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!