Doliu în lumea teatrului. Actorul Ioan-Cristi Vlad a murit la 24 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 iulie 2022, 14:01

Actorul Ioan-Cristi Vlad a murit la 24 de ani, în apele Nistrului. Azi, 27 iulie 2022, tânărul ar fi împlinit 25 de ani. Colegii de breaslă ai actorului au făcut anunțul în mediul online, unde au transmis mai multe mesaje sfâșietoare în onoarea acestuia.

Doliu în lumea teatrului. Actorul Ioan-Cristi Vlad a murit la 24 de ani

Directorul Teatrului „Eugene Ionesco”, unde tânărul juca, a scris pe Facebook: „Trăim în teatru o durere teribilă! Ne-a părăsit colegul nostru îndrăgit, copilul minunat cu suflet mare, tânărul actor Ioan-Cristi Vlad!”. Regizorul teatrului a completat: „Sărbătoarea va avea loc în ceruri, alături de Dumnezeu! Dumnezeu l-a dorit alături chiar de ziua lui, pentru că l-a îndrăgit”.

Un alt mesaj a fost transmis și pe pagina Teatrului Național „Eugene Ionesco”: „S-a întâmplat o tragedie în Familia noastră. A plecat la cer tânărul actor Ioan-Cristi Vlad. Suntem profund îndurerați de acest eveniment tragic. Teatrul Național «Eugene Ionesco» aduce sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut și îndrăgit pe Cristi”.

„Poate cel mai liber om pe care l-am cunoscut. Dar și cel mai constrâns de neînțelegerea lumii față de dragostea lui de adevăr și libertate. Uneori incomod de direct și reactiv, dar tot ăsta era punctul de atracție umană, alături de cumsecădenie și bun simț. Uneori abuziv, dar niciodată rău în intenții, iar dacă era, doar pe față și niciodată mărunt și mișel. Îmi spuneai să trăiesc pentru mine, să mă iubesc mai mult, să fiu mai indiferent. Acum voi trăi și pentru tine, Cristinelule.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Celebrul chitarist Carlos Santana a leșinat pe scenă, în timpul unui concert în aer liber

Citește și: Actrița Camelia Zorlescu din filmul „Medalia de onoare” a murit la 84 de ani

Citește și: Actorul Paul Sorvino din „Goodfellas” a murit la vârsta de 83 de ani

Am împărțit 4 ani zile și nopți, transpirație, dezamăgiri, lecții, prânzuri și lucru, mizerie și adevăr, examene și înfrângeri, scene și petreceri, haine și bani. Iartă-mă, te rog, pentru orice moment de neadevăr și răutate pe care l-ai simțit din partea mea, deși ultimul an ne-a apropiat enorm, pentru că ambii înțelegeam, treptat, fatalitatea care ne așteaptă și frica de a irosi potențialul. Și iartă-mă pentru tot ce nu ți-am spus pe viu. Am vorbit recent. Cristi. Cristiii. Te iubesc și te aștept!”, a mai scris unul dintre colegii de breaslă ai actorului, Vlad Sabajuc.

Ioan-Cristi Vlad a debutat acum un an pe scena Teatrului Național „Eugene Ionesco”, după ce a absolvit Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) din Republica Moldova. A crescut într-o familie de actori ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, și, deși a ales să studieze Informatica după încheierea liceului, la scurt timp s-a retras în favoarea teatrului.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!