Accidentul în care a murit prima logodnică a lui Mihai Mitoșeru. El a susținut că nu se afla la volan

De Unica.ro, pe
Divorțul de Noemi este al doilea mare ghinion al lui Mihai Mitoșeru, după ce, în anul 2000, el a fost implicat într-un accident în care a murit Cristina Duca, prima lui logodnică. 

Deși este cunoscută tragedia prin care a trecut vedeta, puțini își amintesc că el ar fi încercat, după spusele fostului socru, să-și ascundă vina. Accidentul a avut loc pe 2 iulie 2000, când Matiz-ul în care se aflau cei doi s-a rostogolit de șase ori la ieșirea dintr-o localitate din județul Călărași. Din păcate, ambulanța care a preluat-o pe Cristina, a ajuns prea târziu la spital.

Mihai Mitoșeru a fost dus la spitalul din Călărași, apoi a fost preluat de un elicopter și transportat la spitalul Floreasca, unde și-a revenit complet. Conform libertatea.ro, în data de 7 iulie 2000, Mitoșeru declara că nu el s-a aflat la volanului Matizului. Însă tatăl Cristinei, Ștefan Duca, nu a crezut niciun moment acest lucru și a încercat să reconstituie evenimentele din ziua tragediei.

În 2002, când s-a finalizat ancheta, procurorii au concluzionat că Mihai Mitoșeru a condus mașina. În fața acestor concluzii, Mitoșeru declara: ”Marea problema a vietii mele e una singura: ca nu mai e Cristina! Atat! Nimic nu poate sa mi-o mai aduca inapoi, orice s-ar intampla. Asta e problema: ca ea a murit. A fost un accident”

”Unul dintre ei a murit, da?! Unul din cei doi. Putea sa moara celalalt, putea sa nu moara nici unul. Dar unul a murit. Cine sufera cel mai tare? Pai sufera celalalt. Cine a fost lovit de Dumnezeu cel mai tare? Pai alalalt! Nu m-a lovit destul Dumnezeu ca mi-a luat-o pe ea?! Eu tot ce am avut de zis, am spus la Politie”, a mai declarat Mitoșeru pentru libertatea.ro.

Însă tatăl Cristine nu a putut să-l ierte pe Mihai pentru că a ascuns adevărul. ”Nu l-as fi invinovatit pe Mihai daca nu exista lasitatea lui si a mamei sale, care i-a facut sa-mi invinovateasca copilul! Nu pot sa iert ca imediat dupa accident nu m-au sunat sa-mi spuna. Au vorbit intre ei, prin telefon, 50 de minute. Aveam puterea sa trec peste durerea de tata care-si pierde copilul – accidente d-astea au loc! – dar el si mama lui m-au mintit. Mihai nici macar nu si-a cerut iertare. In schimb, m-au balacarit prin ziare”, a spus Ștefan Duca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!