A murit regizorul Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu

De Unica.ro, pe

Dan Puican a murit la vârsta de 88 de ani, în timp ce se afla la Pelerinajul de Sfânta Maria, de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, notează Antena 3.

„Dan Puican a avut nu numai calitatea de soț al Stelei Popescu, a fost unul dintre cei mai mari prieteni ai artiștilor români, artişti pe care i-a lansat. A lucrat cu cei mai mari actori români. A fost o adevărată enciclopedie a teatrului. Ştia tot despre oricine, despre orice eveniment. Era prezent la toate manifestările şi, dacă putea, întotdeauna era lângă artiştii români. El se ducea în fiecare an la Sâmbăta de Sus”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Antena 3.

Conform apropiaților, fostul soț al Stelei Popescu nu se împăcase nici acum cu moartea artistei, deși trecuseră deja 4 ani.

Regizorul și omul de radio Dan Puican și Stela Popescu au fost căsătoriți timp de opt ani, în tinerețe. Deși separați, Stela și Dan au rămas prieteni de familie și de suflet până în ultima ei clipă de viață: ”Cu câteva zile înainte de decesul ei, survenit pe 23 noiembrie 2017, eu și soția mea o invitasem pe Stela la un pahar de vin, ne întâlneam adesea, la noi acasă, ca să mai stăm la povești (…) Am visat-o pe Stela acum o lună. Se făcea că eram împreună în deplasări, dar a fost doar un vis, știu că Stela nu o să se mai întoarcă”, declara Dan Puican pentru Impact.ro

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!