A murit Alex Faur, un tânăr cunoscut în lumea mondenă

De Unica.ro, pe
Alex Faur, un tânăr milionar excentric, care făcea parte din anturajul multor vedete autohtone, a murit joi dimineață, la spital. 

În vârstă de 40 de ani, Alex Faur, a murit din cauza unei infecții. El a suferit o infecție cu Salmonella, după ce a mâncat un preparat pe bază de somon. Pentru că avea și alte probleme de sănătate, bărbatul a suferit complicații grave care i-au fost fatale.

Anunțul morții a fost făcut pe rețelele sociale de o prietenă a lui Alex. „Odihnește-te în pace, prieten drag. Viața nu va mai fi niciodată la fel fără tine. O să-ți simțim cu adevărat lipsa. Nu o să uit niciodată cum râdeam împreună, excursille noastre și cum făceai tu totul să fie mai bine. te iubesc, Alexito”, a scris prietena lui Alex Faur.

Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia, Cătălin Botezatu se numărau printre prietenii lui Alex. El ajunsese în spital, în stare gravă, cu câteva zile înainte de moarte, iar vedetele au făcut un apel pe rețelele sociale, cerându-le oamenilor să doneze sânge. Delia a fost printre cei care și-au rugat fanii să doneze sânge pentru Alex.

A murit Alex Faur, un tânăr cunoscut în lumea mondenă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!