Teo Trandafir i-a spus în direct fiicei sale că este adoptată. Ce a răspuns Maia

Maia, fiica adoptivă a lui Teo Trandafir, știe că este adoptată, însă asta nu o împiedică să aibă o relație mai mult decât apropiată cu mama ei. 

Într-o filmare transmisă live pe Facebook, Teo a vorbit cu fetița ei despre legătura dintre ele și despre faptul că nu sunt rude de sânge.

Teo Trandafir i-a spus în direct fiicei sale, Maia, că este adoptată

„Tu eşti un copil despre care toată lumea ştie, inclusiv tu…că eşti într-o situaţie mai puţin familiară tuturor. Adică, noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viaţa ta atunci când tu te-ai născut, dar s-a întâmplat oarecum firesc să existe diferenţe, discrepanţe între noi, pentru că nu suntem ceea ce oamenii numesc rude de sânge…”, a spus Teo.

Reacția Maiei la aceste cuvinte a fost una mai mult decât matură. „N-aş putea să spun mamă cuiva care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce ştiu azi…Şi asta cu sângele, după părerea mea nu e cea mai potrivită chestie. Sunt fraţi de sânge care nu se înţeleg şi copii de sânge şi tot felul…care nu au relaţii tocmai potrivite cu părinţii lor”, a răspuns Maia.

Maia știe că este adoptată de la doi ani

Teo Trandafir a mai vorbit în trecut despre relația cu fata ei și faptul că aceasta este adoptată. Prima discuție pe acest subiect au avut-o pe când Maia avea numai doi ani. ”I-am spus-o sub forma de poveste: ca, inainte de a veni ea in casa mea era trist, eu plangeam mereu. Iar Dumnezeu mi-a trimis-o pe ea, si, de cum a intrat in casa, s-a facut lumina, eu nu am mai plans…”, a mărturisit Teo.

Maia a auzit de la copiii răutăcioși cuvântul ”adoptat” și a întrebat ce înseamnă. ”Eu i-am raspuns ca adoptat inseamna adorat, dorit. Ca ea a fost dorita foarte mult si ca a venit la mine exact atunci cand am dorit-o mai mult si mai mult”, a povestit Teo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: