Sunt frumoasă atunci când părul îmi strălucește

Un păr frumos este un atu pentru fiecare femeie, lucru recunoscut încă din Antichitate, când podoaba capilară era considerată unul dintre secretele frumuseții feminine. Iar acel păr care atrage priviri nu trebuie să fie neapărat lung, ci trebuie să fie sănătos în primul rând. Cleopatra avea părul până la umeri, dar strălucea de sănătate.

Ingrediente naturale pentru părul tău

Iar secretul ei consta în ingrediente naturale, printre care și uleiurile vegetale. Acestea repară firul de păr, previn căderea lui, îl hidratează și îi favorizează creșterea.

Preferatul nostru este uleiul din flori de mac, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante puternice, care protejează integritatea firului de păr. Acțiunea lui este și mai puternică atunci când este combinat cu Aquaxyl, un extract organic, natural, bun hidratant, atât pentru păr, cât și pentru scalp.

Am descoperit de curând șamponul Gerovital Plant, ce are în compoziția sa ambele ingrediente – ulei din flori de mac și Aquaxyl – o combinație cu acțiune completă ce asigură hidratarea și protecția firului de păr împotriva stresului cotidian și activează circulația sanguină la nivelul scalpului. Foarte important, nu conține parabeni!

Pe lângă șampon folosește, întotdeauna, și un balsam pentru un plus de hidratare. Îl poți încerca tot pe cel din gama Gerovital Plant, cu aqualyx și ulei ecocertificat din flori de mac în compoziție.

Vitaminele importante pentru sănătatea părului

La frumusețea părului tău contribuie nu doar produsele de îngrijire pe care le folosești, ci și stilul de viață pe care îl adopți.

Dacă stresul este aproape inevitabil, alimentația poate fi controlată foarte ușor. Trebuie să ai grijă să consumi suficiente vitamine (A, C, E și – foarte importante – vitaminele din grupul B, cum ar fi biotina sau niacina), esențiale pentru sănătatea podoabei tale capilare. Studiile clinice au demonstrat că aceste vitamine alungesc foliculii firului de păr, ceea ce grăbește creșterea acestuia. Le găsești în alimente precum mango, portocale, cartofi dulci, morcovi etc.

Semnează manifestul pentru frumusețe și hai să arătăm cât de frumoase sunt româncele!

Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: