International Fashion Weekend aduce la Mamaia impresionante colecţii couture

De PR, pe

Mamaia devine, pentru inca un weekend, locul de desfasurare al celui mai fashion eveniment estival. Pe impresionanta scena FashionTV din Piata Cazino, in acest weekend (16-18 august 2013) FashionTV va pregateste un spectacol unic, cu prezentari de moda ale unor designeri internationali importanti si personalitati din domeniul modei si showbiz-ului.
Case de moda precum Rachad Itani, Walid Atallah, Adam Couture, Alyashmac si nu in ultimul rand Catalin Botezatu isi vor prezenta noile creatii in cadrul evenimentului exclusivist. Primarul Constantei, Radu Mazare, cel care a facut din Mamaia o statiune de atractie internationala, va urca pe catwalk si va defila pentru colectia Paluggio, intr-o prezentare a carei regie este semnata de Catalin Botezatu.
Pe aceeasi scena pe care frumoase tinere cu calitati de top-modele vor concura pentru marele titlu in concursul FashionTV Black Sea Model Awards. Primele etape ale concursului s-au desfasurat deja pe platforma fashiontv.com, unde tinerele inscrise au putut fi votate online. Acum, tinerele selectate vor ajunge pe scena, in fata juriului format din profesionisti, care le va oferi sansa recunoasterii internationale si a unei cariere de succes.
International Fashion Weekend aduce la Mamaia impresionante colecţii couture
La invitatia FashionTV, Antonio Urz, designerul cu care Giorgio Armani a colaborat pentru a realiza o parte dintre costumele purtate de Lady Gaga in turneul sau mondial Born This Way, vine in Romania, la Mamaia. Ii veti putea vedea creatiile in acest weekend pe scena FashionTV din Piata Cazino Mamaia intr-o prezentare de moda cu totul si cu totul inedita.
Cariera de designer a lui Urzi debuteaza in 1991, prin costumele inspirate de muzica electronica si cibernetica pe care a inceput sa le creeze pentru balerine si performeri. Astazi, este unul dintre designerii italieni extrem de interesanti si are colaborari cu diverse case de moda internationale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!