Un om de afaceri din Timișoara susține că a fost otrăvit cu mercur de amantă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 17:22

Omul de afaceri Adrian Petru Luca susține că a fost otrăvit cu mercur de fosta amantă, model care a obținut titlul de Miss Supranational Europe în anul 2018. Bărbatul a dat-o pe tânără în judecată pentru tentativă de omor și șantaj. În vara anului trecut, după ce a început să se simtă rău, Adrian a realizat un set de analize în urma cărora a descoperit că avea o cantitate foarte mare de mercur în organism.

Un om de afaceri din Timișoara susține că a fost otrăvit cu mercur de amantă

Bărbatul este separat de soția lui. „În momentul în care nu te mai ridici din pat 3 luni, normal că se observă. În august anul trecut am început să mă simt foarte rău și a aflat soția toate prostiile mele”, a declarat Adrian în emisiunea La Măruță.

Mercurul i-ar fi afectat auzul, văzul, dar și sistemul nervos. Fosta pereche s-a cunoscut în București, la un eveniment. „Nu a fost nicio poveste de dragoste. Domnișoara a avut un job. E o mică Mata Hari. Se pare că sunt mai important decât credeam eu. (…) Nu am trăit împreună. Ne vedeam la hotel când veneam eu în București. Am fost anul trecut în două vacanțe, două weekenduri împreună”, a mai spus bărbatul.

Modelul a refuzat să vorbească despre cele întâmplate. „Nu știu despre ce e vorba. La revedere”, a declarat tânăra pentru știrile Pro TV. „Domnișoara a fost specializată în psihologie inversă și șantaj emoțional. Intoxicația asta cu mercur îți afectează funcțiile cognitive, ți se reduce mult nivelul de inteligență și faci lucruri fără să realizezi, le uiți”, a completat.

Citește și:

Simona Halep, toată un zâmbet în ziua cununiei civile. Cum a arătat a doua rochie a sportivei

Viviana Sposub este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cum se simte fiul lui Kamara după cea mai recentă operație. Intervenția a avut loc în Spania

„În sânge am avut de 10 ori peste limita normală. Dar asta nu spune foarte mult, pentru că în realitate în organism poți avea mult mai mult”, a mai spus. „Domnișoara asta nu era singură, a avut foarte mulți complici, printre care șoferul meu. Mai erau și alte persoane, avocați. Domnișoara are o sferă de derbedei în jurul ei”, a adăugat.

„Problema este că mercurul ăsta nu stă în sânge. El doar circulă și se depozitează într-un final, în general în creier, ficat, rinichi. Îți afectează tot organismul și te transformi într-o plantă. Ți se blochează creierul, nu mai poți gândi, nu mai auzi, nu mai poți respira”, a mai declarat Adrian pentru Antena 3.

Întrebat cum a fost otrăvit, bărbatul a mai spus: „Farmece de dragoste, elixirul iubirii, un amestec de mercur cu tot felul de alte porcării care se comercializează în jurul Bucureștiului la toate vrăjitoarele astea pe care văd că instituțiile statului le tolerează și care în meniu au argintul viu. E locul 1 în meniu, nu știu de unde îl au”.

„Eu de la ea nu-mi mai doresc nimic. Este vorba despre viața mea și vreau să plătească cei care au încercat să-mi facă rău. Încă am probleme de concentrare. (…) Vreau să știu cine a trimis-o și care era scopul”, a încheiat.

Foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!