O garnitură de metrou a luat foc în București. A fost activat Planul Roșu pentru două spitale

De Unica.ro, pe

O garnitură de metrou a luat foc marți, 24 mai, în București, între stațiile Piața Romană și Piața Universității. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului pentru a efectua evacuarea călătorilor. La ora 09:25, intervenția pentru evacuarea călătorilor se afla în plină desfășurare.

Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție pentru spitalele Floreasca și Universitar. Spitalul Pantelimon se află în Planul Alb.

“Metrorex informează că astăzi, 24.05.2022, începând cu ora 08:50 , circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate din cauza unei defecțiuni tehnice identificată la un tren care a plecat din stația Piața Romană către Berceni.

În urma defecțiunii, trenul va fi retras din circulație pentru analiză și remediere. Între timp se iau toate măsurile pentru ca circulația pe Magistrala 2 să se reia în condiții normale.

Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanții Metrorex, într-un comunicat, potrivit Știrile Pro TV.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!