Un medic și o asistentă din Târgu Jiu, cercetați că ar fi intreținut relații intime în secția ATI unde sunt tratați pacienții cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 noiembrie 2020, 14:47

Un medic și o asistentă medicală de la Secţia ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu sunt cercetaţi de Consiliul etic a unităţii medicale pentru că ar fi intreținut relaţii intime în spaţiile spitalului.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi Ministerul Sănătăţii au primit o sesizare anonimă cu privire la aventurile celor doi, în care se arată și că asistenta a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii, potrivit adevărul.ro.

Tot în aceeaşi reclamaţie se mai arată că aceasta nu este prima dată când angajați ai unității medicale întrețin raporturi intime în secţia respectivă: „A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc”.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!