Ludovic Orban, testat de urgență pentru COVID-19 după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Premierul se află izolat la birou

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 octombrie 2020, 10:53

Premierul Ludovic Orban și-a suspendat toate activitățile publice și întâlnirile și urmează să se testeze pentru COVID-19 după ce a participat la o emisiune tv unde realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus.
Este vorba despre Silviu Mănăstire care a confirmat că a fost pozitiv. Moderatorul de la B1 a fost asimptomatic, iar vineri, 2 octombrie, și-a pierdut gustul și mirosul.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Premireul a participat marți la emisiunea acestuia.

Citeşte şi: Ludovic Orban anunță noi reguli pentru cei care se întorc în România

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în același platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus. Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Monetan, Ludovic Orban s-a izolat la birou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!