Zeci de vedete vor participa duminicã la teledonul Români Împreunã

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 28 martie 2020, 14:22
Zeci de vedete s-au alăturat teledonului Români Împreună, organizat de Antena Group şi Fundaţia Mereu Aproape în această duminică, de la ora 13:00.

Difuzat simultan pe cinci canale tv, evenimentul îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală. Simona Gherghe, Gina Pistol, Andreea Bălan, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Dani Oţil, Dan Capatos, Speak, Oase sau Florin Ristei sunt doar câteva dintre zecile de vedete care vor răspunde apelurilor românilor de pretutindeni şi vor strânge fonduri chiar de la ele de acasă. 

Limitarea dată de starea de urgenţă din aceste momente impune o reorganizare a tot ceea ce înseamnă filmare si transmisie TV. Din acest motiv, în platou vor fi doar gazdele teledonului, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar si Mihai Gâdea, care vor comunica, prin ecrane gigantice 360, cu zecile de vedete care s-au alăturat teledonului. “Singur nu te poți lupta cu virusul! Doar impreună putem depăși aceste momente grele! Ajută medicii să vindece! Ajută eroii în alb să ajute România!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care aceştia le transmit românilor în aceste vremuri dificile. 

Simona Gherghe, Gina Pistol, Andreea Bălan, Olivia Păunescu, Octavia Geamănu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Dani Oţil, Dan Capatos, Liviu Vârciu, Cristi Iacob, Răzvan Fodor, Speak, Oase, Florin Ristei, Mihaela Călin, Vali Butnaru, Cosmin Seleşi, Andrei Ştefănescu, Şerban Copoţ, Dan Badea, Aurelian Temişan, Cristian Brancu, Cris şi Vlad, Nicolai Tand, Alex Velea şi Mario Fresh, Gabriela Cristea, Florentina Fântânaru, Sabina Iosub, Mircea Badea, Adi Ursu sau Radu Tudor vor fi timp de patru ore alături de telespectatori, în cadrul teledonului Români Împreună.

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! duminica aceasta, începând cu ora 13:00, la Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3 . În cadrul teledonului Români Împreună Alessandra Stoicescu va gestiona donaţiile din zona de business, Mihai Gâdea va fi legătura cu “eroii în alb”, medicii care zi de zi luptă cu virusul care a dat întreaga omenire peste cap, Mihai Morar va aduce în faţa telespectatorilor poveştile emoţionante ale românilor de pretutindeni care s-au luptat cu Covid-19, iar Dan Negru va fi în legătură permanent cu vedetele care vor prelua apeluri în cadrul teledonului. 

De 15 ani, Fundația Mereu Aproape este organizația nonguvernamentală cu cea mai mare experiență și cu cea mai mare capacitate de mobilizare a românilor, persoane fizice și juridice, pentru ajutorarea în caz de dezastre naturale și tragedii naționale. Apa trece, România rămâne și Români împreună pentru Colectiv sunt cele mai puternice campanii naționale și transnaționale.

Fundația Mereu Aproape lucrează de trei săptămâni pentru identificarea nevoilor reale din spitale, unde medici și asistente se află în prima linie în lupta împotriva coronaviruslui, este în contact cu furnizori de echipamente de protecție și aparatură ATI, se află în contact cu cadrele medicale care au cerut și cer ajutor echipei Mereu Aproape. Scopul teledonului Români Impreună este să ofere cât mai multe stații ATI și/sau ventilatoare Spitalelor de Boli Infecțioase, Spitalelor Județene și Municipale, Secțiilor Neonatologie ATI. O stație ATI înseamnă: injectomate și perfuzomate, monitor de funcții vitale pentru terapie intensivă, sistem de încălzire pacient, pat de terapie intensivă, ventilator mecanic de medie și/sau înaltă performanță, laringoscop. 

Pentru a putea ajuta cât mai multe spitale, românii pot dona Fundației Mereu Aproape cu cardul, prin transfer bancar în conturile RO86BTRL000AJUTEU8848RON și RO32BTRL000AJUTEU8848EUR (Swift BTRLRO22) deschise la Banca Transilvania, cu cardul on line sau paypall pe site-ul www.ajuteu.ro sau  prin SMS de 2 Euro la numărul 8848.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!