Povestea tragică a lui Ionuț, băiatul de 16 ani care a fost înjunghiat mortal în Londra înainte de Anul Nou

De Unica.ro, pe

Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu brutalitate în Londra, chiar înainte de Anul Nou, iar mama sa i-a adus un omagiu dureros.

Ionuț Elvis avea 16 ani când a fost înjunghiat mortal într-un parc din Londra. Mama sa, Mihaela, în vârstă de 38 de ani, a stat de vorbă cu reporterii The Sun despre tragedie. Ionuț a fost înjunghiat de mai multe ori în Philpots Farm Open Space, Yiewsley, în data de 30 decembrie. Moartea sa a reprezentat cea de-a 30-a crimă de adolescenți din Londra în anul 2021. A consemnat astfel cel mai rău an înregistrat vreodată privind uciderea tinerilor în Londra.

„Era un băiat minunat, atât de blând, amabil și politicos”, a spus ea, citată de Libertatea. „Era drăguț cu oamenii și nu a rănit niciodată pe nimeni. Suntem în șoc total. Am auzit elicopterul poliției deasupra capului și am simțit în stomac că i s-a întâmplat ceva fiului meu. Atunci poliția ne-a bătut la ușă. Suntem total devastați. Elvis nu a purtat niciodată un cuțit, nu ne-am fi imaginat niciodată că acest lucru i se poate întâmpla familiei noastre”.

Femeia a povestit cu durere despre fiul ei. „Nu venise niciodată acasă bătut și nu i s-a întâmplat niciodată așa ceva. Apoi, deodată, a fost ucis. L-am adus aici când avea 7 ani pentru a-i oferi un viitor mai bun, acum se va întoarce în România într-un sicriu. Îi plăcea muzica, se uita la filme și se juca foarte mult cu fratele său mai mic. Simt că vreau să fug din această țară și să mă întorc în România cu copilul care mi-a mai rămas”.

Mihaela a ținut să îi sfătuiască pe părinții care vor să se mute în Londra să se gândească bine înainte de o asemenea decizie: „Am vrut să ne mutăm din Londra înainte de a muri Elvis, pentru că nu este sigur. Nu este un loc unde să îți crești copiii. Nu mă voi întoarce aici și îi voi încuraja pe cei cu copii să se gândească mai bine la mutarea aici”.

O strângere de fonduri pentru ca trupul băiatului să fie repatriat în România pentru înmormântare, alături de bunicii lui, a strâns peste 8.000 de lire sterline.

Foto – The Sun

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!